top of page

O nama

Kompanija EIM d.o.o sa sedištem u Beogradu se uspešno bavi razvojem, implementacijom, integracijom i održavanjem Document Management sistema, rešenjima za arhiviranje i mikrofilmovanje dokumentacije, kao i  rešenjima baziranim na smart karticama.

Našim korisnicima nudimo najsavremenije sisteme i opremu vodećih svetskih proizvođača KODAK, OPEN TEXT, THALES, AET, ZEBRA, GEMALTO, kao i prateći softver (StreamServe, KODAK Capture Software, NFive Software) sa kompletnom tehničkom podrškom i servisom. Naša oprema je instalirana u najvećim domaćim preduzećima i bankama, gde uređaji rade u 24-časovnom režimu.

 

Brojni korisnici naših softverskih rešenja i hardverske opreme u Srbiji uverili su se da firma EIM d.o.o. sa svojim partnerskim kompanijama prati implementirane softverske sisteme i instalacije, da za stara rešenja i opremu obezbeđuje module za nadgradnju, kao i dalja usavršavanja već postojećih sistema.

Naš tim stručnjaka sa preko 30 godina iskustva učinio je da je firma postala sinonim za kvalitet, efikasnost i dobru tehničku podršku.

Glass Buildings

Misija i vizija

Misija kompanije EIM d.o.o. je da u budućnosti kao i do sada pruža visok kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda i usluga i da trasira put razvoja informacionih tehnologija na domaćem i regionalnom tržištu kroz efikasnu komunikaciju i odgovore na zahteve svojih kupaca i poslovnih partnera.

Vizija kompanije EIM d.o.o. je osvajanje vodećih tržišnih pozicija u oblastima fizičkog skladištenja papirne arhive, skeniranja dokumentacije, dokument menadžmenta, ECM – Enterpirse Content Managementa, BPM – Business Process Managementa, Smart kartica i sigurnosnih sistema baziranih na digitalnim sertifikatima.

bottom of page