top of page

Proizvodi

OPEN TEXT EIM

Enterprise Information Management (EIM) je posebno polje interesovanja u oblasti informacionih tehnologija, specijalizovano za pronalaženje rešenja za optimalno korišćenje informacija unutar organizacije, kao i za podršku u procesima donošenja odluka u svakodnevnom poslovanju organizacije.

Enterprise Information Management software je rešenje koje vam omogućava da upravljate velikom količinom podataka sa različitih direktorijuma i da u svakom trenutuku regulišete podatke kako biste dobili prave informacije, a sve sa ciljem donošenja brzih i efikasnih poslovnih odluka.

Signotec potpisne table

Signotec GmbH  je vodeći proizvođač hardverskih i softverskih rešenja za potpisivanje elektronskih dokumenata. Od svog osnivanja 2000. godine, Signotec se razvio u globalnog tehnološkog lidera, kojem veruju brojne i dobro poznate reference iz širokog spektra sektora

ARHIVO aplikacije

ARHIVO™ softverska rešenja za upravljanje arhivom i arhivskim depoima, za upravljanje skening centrima ili za upravljanje elektronskim dokumentima razvijena su od strane kompanije PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. prema vodećim svetskim i evropskim standardima i važećim zakonima Republike Srbije.

Naši klijenti mogu ARHIVO™ softverska rešenja da naruče odvojeno i instaliraju ih u svojim prostorijama ili da besplatno koriste ARHIVO™ rešenja sa neograničenim brojem softverskih licenci u sklopu ARHIVIRAJ.COM™ outsourcing centra.

bottom of page