top of page
Businessmen

Open Text
ECM rešenja

Enterprise Information Management (EIM) predstavlja posebnu oblast interesovanja u sferi IT-a. Specifičnost ove strategije ogleda se u profesionalnom pronalaženju rešenja za korišćenje informacija unutar date organizacije, kroz podršku u procesu donošenja odluka, kao i unapređenje poslovanja organizacije na svakodnevnom nivou.

EIM sistem klijentu omogućava upravljanje velikom količinom podataka sa različitih direktorijuma uz trenutnu regulaciju i kontrolu sadržaja, kako bi se na najbrži način došlo do željene informacije u cilju donošenja optimalnih poslovnih odluka.

Prema Gartner-ovom izveštaju za ECM tržište (Enterprise Content Management, jedan od ključnih aspekata EIM sistema) iz 2020. godine, OpenText predstavlja vodećeg globalnog proizvođača ECM rešenja sa integrisanim DMS – Document Management i BPM – Business Process Management modulima za upravljanje elektronskom dokumentacijom i za automatizaciju poslovnih procesa na globalnom tržištu.

Od prednosti koje su ovaj sistem istisnule u sam svetski vrh navode se njegova jednostavna implementacija, praktično neograničen kapacitet za prilagođavanje najraznovrsnijim zahtevima klijenata (uz olakšanu integraciju sa drugim informacionim sistemima korisnika), kao i krajnje pojednostavljena upotreba sistema za krajnje korisnike.

Takođe, OpenText je u strateškom partnerstvu sa kompanijom SAP, aktuelno najvećim proizvođačem ERP sistema, koja koristi OpenText ECM platformu za upravljanje skeniranim dokumentima. U ovom trenutku, OpenText pruža podršku na preko 50.000.000 instalacija širom sveta, sa više od 10.000.000 korisnika ovog sistema.

Kompanija EIM d.o.o. je generalni distributer OpenText ECM rešenja, u okviru kojeg integriše ARHIVIRAJ.COM usluge arhiviranja, skeniranja i mikrofilmovanja.

bottom of page